• MU Open School#3

Reverse Mentoring: oud leert van jong

BUCK_MU_ IMG_8604

Open School is een event waar hands-on geëxperimenteerd wordt met nieuwe manieren van leren. Het programma wordt vormgegeven en ingevuld door deelnemers zelf: kunstenaars, ontwerpers, studenten en educatoren. Bij Open School kun je jouw ideeën over onderwijsvernieuwing delen met anderen, jouw briljante nieuwe concept eens toetsen en aanscherpen, nieuwe leads en verdieping vinden.

Op 20 juni 2014 vond de derde editie plaats. Hier bogen we ons over de vraag hoe MU samen met (onderwijs)partners en jongeren zinvolle en duurzame programma’s kan ontwikkelen over kunst, nieuwe media en creatieve tools met als doel het bij elkaar brengen van generaties. Lees hier de blog van Vivian van Gaal over het programma. Of bekijk het foto album.

De datum van de volgende Open School is nog niet bekend. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, via communicatie@mu.nl

MU Open School is onderdeel van het programma Play&Learn. In dit programma verkent MU de komende jaren de mogelijkheden van digitale technologische vooruitgang en publieksparticipate.

Partners Play&Learn: Universiteit van Tilburg, SintLucas, Stichting Fiber, OddOne, Aloysius/De Roosten, masterstudenten Fontys Kunsten. Play&Learn wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant en BKKC. Meer info Play&Learn
    Mediapartner: